HTML

200SX projekt

Építgetek egy 200SX driftautót utcára és ezzel is járok. Képek, sztorik, öröm, üröm, pajtik. Lehet becsúszik majd egy kis AE86 téma is. Meg talán egy kis póker. Meg mittomén.

Linkblog

Friss topikok

  • sayyestovodka: várom további beszámolókat, jó kis blog! :8 (2017.12.04. 18:33) Csak, hogy Karottának ne legyen igaza
  • Z0tya: CSak kár, hogy az utcán vereted... (2010.05.17. 10:22) Az első tánc
  • bodoo: Hello! Téged nemigen szeretnek az istenek, vagymi... 2 éve építgetek egy 200sx-et, mondjuk, én fil... (2009.06.19. 07:14) Szigorúan 18+
  • sayyestovodka: @zsp: látom az egyenlők között is vannak egyenlőbbek. engem a minap egy hasonló (csak sokkal vicce... (2009.02.27. 14:54) Deus proponit, sed Homo disponit
  • zsp: "régi, humán beállítottságú, faszfej baráti társaságomat új, reál beállítottságú, jófejre cserélné... (2009.01.22. 23:02) Csekély értelmű medvebocsoknak

Címkék

200sx (5) adamo (1) ae86 (1) átbaszás (1) autólopás (1) autóvásárlás (1) coilover (2) d2 (1) drift (1) ebay (1) ecu (1) élmények (1) első (1) felújítás (1) francia (1) gabi (1) hazugság (1) heroin (1) hibalista (1) hirdetés (1) homó (1) intercooler (1) kaland (2) karcolgatás (1) lány (1) lefúvószelep (1) lsd (1) natúr (1) pénz (1) pisti (1) racing (1) roncs (1) sárhüvely (1) sper (2) szefós (1) terv (1) teszt (1) turbó (1) vagizás (1) Címkefelhő

Az elsőszülött

Dacika o_O 2009.01.21. 01:26

Kinéztem az újságból, ha jól emlékszem 1,25 MFt volt. Ez volt a második amit megnéztem.

Pistivel előtte meglátogattunk egyet, amit úgy rémlik nyolc vagy kilenc kilóra tartottak. Egy finom hölgy árulta az autót aki belemondta a telefonba, hogy nagyon szép állapotban van, a motor is fel van újítva, csak a turbó nem működik. Kiváló gondoltam, legalább le lehet alkudni. A finom hölgy vagy mániás hazudozó volt, vagy pszichózisban szenvedett, még az is lehet, hogy egyáltalán nem is volt finom. Azt nagyon tudta bizonygatni, hogy a szerelője rohadt profi és rendberakta az egész motort.

Mindenesetre amellett, hogy az autó nem volt egy fél éve lemosva, valamint a kormányról lógott a bőr, az ülésből meg kifordult a szivacs mint a Hannibal-ban a nyomozó bácsi belső szervei, olyan kibaszott csapágyas volt, hogy féltünk 2500 fölé forgatni ahogy fölégörnyedtünk és a fülünket megpróbáltuk rátapasztani a motorra, nehogy kiverje valamelyikünk szemét ahogy kikönyököl a hajtókar. A finom hölgy is mondta, hogy ne forgassuk, mert nagyon árt a turbónak. Illedelmes (gyáva) vagyok, úgyhogy nem csúszott ki a számon, hogy már mi a faszom ártana a turbónak azon kívül, hogy kuka az egész. Szegény Pistit hiába vittem magammal, hogy fikázza az autót alku céljából, csak hümmögni tudott, hogy micsoda szar ez. Másnap még felhívtam a hölgyemet, hogy csörrentsen meg ha volna oly kedves és hat kilóért rámszabadítaná az oltári szopást, ami ennek a roncsnak a birtoklásával jár. Nem csörrentett.

Elkalandoztam. Tehát második nekifutásra a második legdrágábbat néztük ki az újságból. Nem emlékszem mi volt a hirdetésben, de kiderült, hogy van rajta egy Skyline turbó, intercooler, leömlő, kipu, felni és le van sarkazva a jobb eleje. A ledrágábbikat még mindig meg lehet tekinteni a hirdetőoldalakon több példányban is, pedig ennek már közel egy éve. Akkor 1,45 MFt-ra tartották. Most még - vagy már - ilyet is lehet kapni! "Egyedi csajozos megjelenés Lamorgini diablo replika!!" Ez a mondat elsősorban SOKKAL több felkiáltójelért könyörög, valahogy így!!!!!!tizenszázegy1111!!!

Pistivel tehát ismét útrakeltünk. Irány az Aréna Pláza parkolója, ami pont félúton található a kedves eladó és a mégkedvesebb vevő rezidenciái között, és még ki is van rendesen világítva. Első ránézésre megtetszett a darab. Szép sötétkék fényezés volt rajta bőven, még az ablakok gumikeretére is jutott végig körben. Nagy buzi turbó, nagy buzi intercooler, amerikai Blitz lefújószelep, 16-os RC felnik. Pofás volt, na!

 A bal eleje látszott, hogy mocskosul össze volt törve és valami traktorlakatos csinálhatta meg a napi betevő Hubertus-ért cserébe. Még a műszerfal bal első sarka is felgyűrődött, akkorát kapott a kicsike. Node sebaj, legalább lehet alkudni. Mentem vele egy kört a parkolóban. A váltó le volt szakadva és kifújt a leömlőnél, de akkor, elérzékenyült állapotomban megkajáltam a dumát, hogy a Tomitsu mondta, hogy a nagy leömlőbe kihallatszanak a szelepek. Mu-kibaszott-ha! 

De ismétlem, egész pofás volt a típus, meg is egyeztünk 1,1 MFt-ban és hogy a kedves eladó megtarthatja a felnit. Másnap felhívtam, hogy kérem a felnit is. Harmadnap felhívtam, hogy legyen 1 milla. Nem pontosan emlékszem, hogy mi volt az indok, de tuti köze volt a karosszériához, a fényezéshez, a bal elején a töréshez és ahhoz, hogy kezdett leesni mekkora szopás lesz ez az egész. Szegény srác meg nem tudott mit tenni, mert amikor megjelentem náluk egy gurigát pöckölgetve, apu rászólt, hogy tűntesse el a kocsit kurva gyorsan. Kicsit sajnáltam is, szimpatikus, kilinccsel előre hangulatú család volt.

Legközelebb már ígérem, magán a szopáson lesz a fókusz.

 

 

 

 

 

Címkék: hirdetés átbaszás autóvásárlás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nissan200sx.blog.hu/api/trackback/id/tr7892436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsp · http://poker.blog.hu 2009.01.21. 04:04:20

hogyan lesz a roncstelepről kimentett cuccból pimpautó, hogyan lesz türelmetlen és akaratos gazdájából egy kezes bárány? autó és gazdája metamorfózisa, hajrá!

ja és hubertus, mi?
ja és ELSŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viszont használj SOKKAL több szmájlit, az most nagyon menő xDDD
süti beállítások módosítása